Inzamelmiddelen.

Uitgebreid assortiment

Voor de inzameling van de materialen maken wij gebruik van een uitgebreid assortiment van containers in diverse maten. Deze variëren van containers voor op kantoor vanaf 240 liter tot afzetcontainers (magazijncontainers) van 30m3.

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke afvalproducten. Die moeten volgens de milieuwetgeving gescheiden ingezameld worden. MGM Afvalmanagement verhuurt allerlei soorten containers, waardoor we voor uw afval altijd de beste oplossing in huis hebben.

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe hoog de inzamelingskosten van uw bedrijfsafval zijn? Door een gunstig contract kunt u wellicht deze kosten verlagen. MGM Afvalmanagement geeft u graag een prijsvergelijking. Daarnaast levert MGM innovatieve en betrouwbare milieuoplossingen voor al uw afvalproblemen. Denkt u eens aan gescheiden inzameling van uw bedrijfsafvalstromen. Zowel grote als kleine organisaties zoeken en ontdekken steeds meer de financiële en milieuvoordelen van het gescheiden aanbieden van afval.

Waarom MGM?

MGM is professioneel en betrouwbaar als het gaat om het inzamelen, sorteren en bewerken van bedrijfsafval. Papier/karton, metalen, kunststoffen, chemisch afval en restafval: voor elke bedrijfsafvalstroom bieden wij u een maatwerkoplossing.

Andere diensten?

Datavernietiging, archiefopslag, oude metalen.

Neem contact op!

Back to Top